Categorieën

Service

Victoria'04 overtuigend naar zege tegen Blijdorp

Victoria'04 overtuigend naar zege tegen Blijdorp
Sport

Victoria'04 overtuigend naar zege tegen Blijdorp

  • Arie Noordhoek
  • 20-02-2022
  • Sport
Victoria'04 overtuigend naar zege tegen Blijdorp
VOETBAL - In de eerste competitiewedstrijd na corona bleek Victoria'04 de wil te kunnen opleggen op een goed georganiseerd spelend Blijdorp, dat echter geen kans zag om de Vlaardingse achterhoede pijn te doen.

Victoria’04 controleerde de wedstrijd en kwam vrij snel na de aftrap op een 1-0 voorsprong. Nailey Girigorie werd de diepte ingestuurd, omspeelde zijn tegenstander en verschalkte de doelman van Blijdorp met effectvol schotje. Na 20 minuten spelen werd de snelle spits van Victoria’04 bij een doorbraak door de doelman ten val gebracht. Jur de Visser verzilverde de kalktrap feilloos (2-0). De thuisclub hield het slot op de deur. Doelman Jochem van der Hoff werd nauwelijks op de proef gesteld door Blijdorp.

Na de pauze speelde Victoria’04 tegen de harde wind in, maar Blijdorp wist daarvan niet te profiteren. Na een uur spelen werd Osman Ünnu op maat bediend, die met een heerlijke volley prachtig afrondde: 3-0. De wedstrijd bleek gestreden, Blijdorp werkte wel hard maar schiep zich geen kans. Victoria’04 bleef het beste van het spel houden. Nailey Girigorie werd weer eens met een dieptepass aan het werk gezet, die zijn snelheid uitbuitte en het balletje keurig in het netje lepelde: 4-0. In de resterende tijd wist Victoria’04 de ruime en verdiende overwinning vast te houden.