Categorieën

Service

Vorm in één dag een band tijdens Pressure Cooker

Vorm in één dag een band tijdens Pressure Cooker
Uit

Vorm in één dag een band tijdens Pressure Cooker

  • Redactie
  • 24-05-2023
  • Uit
Vorm in één dag een band tijdens Pressure Cooker
VLAARDINGEN - Op zaterdag 17 juni wordt De Kroepoekfabriek omgetoverd tot een ware snelkookpan tijdens Pressure Cooker! Dan gaan twintig muzikanten de uitdaging aan om vijf bands te vormen, met elkaar een nummer te schrijven en te componeren én worden de nummers opgevoerd aan het einde van de dag. Of het nu goed gelukt is of niet. Ben jij een muzikant of vocalist en ben je op zoek naar een band? Dan is dit traject iets voor jou!

Als iemand een instrument bespeelt of goed kan zingen is het natuurlijk enorm leuk als dat kunt delen met anderen. Maar het is lastig om mensen te vinden die, net als jij, een band willen vormen en daar serieus mee aan de slag willen gaan. Daarom is Pressure Cooker in het leven geroepen; een
dag van zestien uur waar je gelijkgestemden leert kennen, in de vorm van een speeddate een band vormt én met elkaar aan een nummer gaat werken. Tijdens deze dag staat er een team van coaches klaar om je hierbij te helpen. Zij ondersteunen onder meer in band coaching en songwriting. Voor deelname wordt er minimaal twee jaar ervaring gevraagd, dit met een mate van beheersing van je instrument die je in staat stelt mee te schrijven aan een nummer. Aan het einde van de dag voer je dit nummer op voor je vrienden en familie en ga je (hopelijk) de deur uit met een kersverse band om je heen!

Pressure Cooker
Zaterdag 17 juni
Tijden: vanaf acht uur in de ochtend tot middernacht
Deelname kost €25,-
Meer info en aanmelden!

Poppodium De Kroepoekfabriek

Koningin Wilhelminahaven ZZ 2a, Vlaardingen

Meer over Poppodium De Kroepoekfabriek →