Categorieën

Service

Webinar voor ouders ‘Staan en Opvallen’

Webinar voor ouders ‘Staan en Opvallen’
Onderwijs

Webinar voor ouders ‘Staan en Opvallen’

  • Redactie
  • 12-11-2020
  • Onderwijs
Webinar voor ouders ‘Staan en Opvallen’
VLAARDINGEN - Staan en Opvallen, dat is het thema van het webinar voor ouders dat OpgroeieninVlaardingen.nl op maandagavond 16 november organiseert in samenwerking met Stichting Aanzet. Alle ouders mogen meedoen. Het is gratis! Meld je aan via deze link. Je ontvangt een link om maandagavond live mee te doen aan het webinar.

Je wilt graag een gelukkig gezin waarin je kind goed opgroeit. Ieder kind is uniek, daarom is er ook niet één goede manier van opvoeden. Onderwerpen die tijdens het webinar aan de orde komen zijn: Hoe zorg je goed voor jezelf als ouder? Wat betekent positief opvoeden en hoe doe je dat? (Tip: gebruik het woordje 'niet' zo weinig mogelijk). Hoe corrigeer je ongewenst gedrag en hoe stel je grenzen?

Heb je een opvoedvraag of een onderwerp waar je meer over wilt weten? Vermeld deze bij je aanmelding. Ook tijdens het webinar kun je je vraag stellen. Je krijgt antwoord van professionals. Kijk voor meer informatie op de website.

OpgroeieninVlaardingen.nl is dé online informatieplek voor ouders met kinderen in Vlaardingen. Opgroeien in Vlaardingen is een samenwerking van de gemeente Vlaardingen en organisaties die betrokken zijn bij de opvoeding, ontwikkeling, onderwijs, kinderopvang, gezondheid en zorg voor kinderen in Vlaardingen. In video's geven professionals antwoord op vragen over de opvoeding, ontwikkeling en gezondheid van kinderen. Ook vinden ouders op deze website nieuwsberichten, agendatips en links naar de organisaties in Vlaardingen.

Stichting Aanzet

Van Beethovensingel 126, Vlaardingen

Meer over Stichting Aanzet →