Categorieën

Service

Windwijzer Filmfestival

Windwijzer Filmfestival
Uit

Windwijzer Filmfestival

  • Redactie
  • 29-02-2024
  • Uit
Windwijzer Filmfestival

VLAARDINGEN - Op zaterdag 9 maart vindt het allereerste Windwijzer Filmfestival plaats. Een mooi evenement gewijd aan het thema Muziek! Dit festival biedt filmliefhebbers een unieke gelegenheid om op één dag te genieten van drie meeslepende films binnen de gastvrije muren van De Windwijzer. Ook is er de mogelijkheid om gezellig te blijven eten.

Het programma voor het Windwijzer Filmfestival ziet er die dag als volgt uit: Om 13.00 uur starten we met de film Fantasia, gevolgd om 15.30 uur met de film Amadeus. We sluiten het festival af met de film Bohemian Rhapsody om 19.30 uur. Drie schitterende films die je op groot scherm kunt ervaren. Tussen de tweede en derde film is er de de gelegenheid om je te laten verwennen met een heerlijke maaltijd in De Windwijzer.

Losse kaarten zijn verkrijgbaar voor €6,- per film, maar voor de echte filmfanaten is er een speciale Pass-Partout beschikbaar voor €15,-, inclusief de maaltijd. Ben jij ook van de partij? Kom dan op zaterdag 9 maart naar De Windwijzer, Schiedamseweg 95 en laat je meevoeren op een onvergetelijke reis door de wereld van film en muziek!


De Windwijzer

Schiedamseweg 95, Vlaardingen

Meer over De Windwijzer →