Categorie├źn

Service

Zeillogger VL.92 Balder naar Maritiem Museum Rotterdam.

Zeillogger VL.92 Balder naar Maritiem Museum Rotterdam.
Uit

Zeillogger VL.92 Balder naar Maritiem Museum Rotterdam.

  • Redactie
  • 20-08-2022
  • Uit
Zeillogger VL.92 Balder naar Maritiem Museum Rotterdam.

Fotografie: Hans Bakker

VLAARDINGEN - Op donderdag 25 augustus vertrekt de VL.92 Balder uit de haven van Vlaardingen richting Rotterdam. De VL.92 Balder gaat daarheen op uitnodiging van het Maritiem Museum Rotterdam en zal haar ligplaats innemen in de aangrenzende museumhaven. Het schip is tijdelijk te gast en ligt aan de nieuwe gastensteiger van het Maritiem Museum. De Balder is open gedurende het Maritiem Festival voor bezoek op 27, 28 augustus van 12:00-16:00 uur en tijdens de Wereldhavendagen op 2,3 en 4 september van 10:30- 17:00 uur.

Meevaren? Dat kan!

De historische Zeillogger VL.92 Balder vaart op donderdag 25 augustus vanaf Museum Vlaardingen met passagiers naar de Maritiem Museum Haven. Hier kunnen bezoekers de schepen, kranen en werkplaatsen bezoeken, een kijkje nemen in Port Pavilion of genieten van een hapje en een drankje op het terras van Loeve of Het Lage Licht. Op dinsdag 6 september is de terugreis van Rotterdam naar Vlaardingen. 

Voor het als passagier meevaren zijn de kosten €30,- p.p. | 4 t/m 17 jaar: €25. De prijs is inclusief bezoek aan Museum Vlaardingen en het Buiten Haven Museum.

Afvaarttijden in de ochtenden rond elf uur, aan boord 10:30 uur. Terugreis op eigen gelegenheid met trein of metro is niet in de prijs inbegrepen.

Disclaimer: het e.e.a. is afhankelijk van de weersomstandigheden, beschikbaarheid bemanning, dit ter beoordeling van de schipper.

 Voor informatie: Bert Otto Stichting Zeillogger Balder, Externe relaties. Tel: 06 18612669     

Museum Vlaardingen

Westhavenkade 54, Vlaardingen

Meer over Museum Vlaardingen →