Inschrijving oude brandweerkazerne van start

19-12-2014 Nieuws redactie

VLAARDINGEN - De voormalige ‘Brandweerkazerne’ aan de Hoflaan in Vlaardingen wordt een multifunctioneel bedrijvencentrum voor ondernemers met een bedrijfsomvang tot ongever vijf medewerkers. De historie en de uitstraling van het pand dragen er toe bij dat je hier graag je bedrijf wilt vestigen en je klanten wilt ontvangen. De plannen voor de ontwikkeling van kantoorunits, ateliers en flexplekken in de voormalige ‘Brandweerkazerne’ zijn in een vergevorderd stadium. De inschrijving voor verhuur is nu van start gegaan!

Werken in een community
Als je ervoor kiest om je bedrijf te vestigen in de oude Brandweerkazerne maakt jouw bedrijf automatisch deel uit van de Vlaardingse Ondernemers Club (VOC). Deze community heeft als doel de ondernemer beter in beeld te brengen. Uit onderzoek van de Kamer van Koophandel is gebleken dat daar bij veel kleine bedrijven en zelfstandige professionals behoefte aan is.

Kantoorunits, ateliers en flexplekken
Kantoorunits en ateliers vanaf 15 tot zo'n 100 vierkante meter en flexplekken zijn te huur. De Brandweerkazerne wordt voorzien van alle mogelijke faciliteiten, zoals vergader- , ontmoetings-, en trainingsruimten en WiFi. De ‘Brandweerkazerne’ biedt meer! Het wordt bij uitstek de plek voor jonge zelfstandige professionals en kleine bedrijven om te profiteren van elkaars kennis en netwerk, samen te werken, elkaar te ontmoeten en te inspireren. Dè locatie voor Het Nieuwe Werken 3.0! 

Schrijf je nu in voordat het te laat is!
Het is nu mogelijk in te schrijven voor de kantoorunits,ateliersen flexplekken. Inschrijven kan tot en met 25 januari 2015. Op basis van het tekenen van een intentieverklaring worden de beschikbare ruimten verhuurd. Afhankelijk van de verhuur wordt gekeken of een tweede inschrijfperiode volgt.

De belangstelling is groot! Reageer dus snel voor een unit of flexplek in een inspirerende werkomgeving met een uniek concept! Heb je interesse in een flexplek of wil je je als potentiële huurder van een unit aanmelden. Stuur dan een mail! Voor meer informatie: www.brandweerkazerne.nu of facebook.


Gerelateerd