Industrieweg afgesloten en omrijden voor fietsers bij Marathonweg

01-11-2017 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN - Half oktober ging de tunnel onder het spoor aan de Marathonweg open voor autoverkeer in beide richtingen. Met de ingebruikname van de tunnel is het project nog niet klaar. Tot eind november blijft de Industrieweg afgesloten tussen de Energieweg en de Marathonweg. Bovendien wordt het fietsverkeer vanaf verschillende richtingen de komende tijd nog omgeleid.

Loopt uw fietsroute over de Maassluissedijk (de weg of het fietspad), de Deltaweg of de Marathonweg? Let dan goed op de omleidingsborden. De omleidingen duren nog tot medio november.


Vanaf fietspad Maassluissedijk

Het fietspad Maassluissedijk is afgesloten ter hoogte van de Marathonweg. U kunt vanaf het fietspad naar beneden rijden over de Zuidbuurtseweg tussen de volkstuintjes door of u kunt over de Marnixlaan richting de Westwijk rijden. Wie vanaf het fietspad juist richting de Deltaweg wil, rijdt via de Energieweg en de Industrieweg over de spoorovergang Van Beethovensingel naar de Deltaweg.


Vanaf de Industrieweg

De Industrieweg is ter hoogte van de aansluiting met de Maassluissedijk/Marathonweg afgesloten. U kunt vanaf de Industrieweg via de Energieweg het fietspad Maassluissedijk oprijden en deze dan volgen tot u via de Zuidbuurtseweg tussen de volkstuintjes door richting de Westwijk kunt rijden.


Vanaf de Deltaweg

Wie vanaf de Deltaweg op de fiets richting de Westwijk wil, moet nog tot medio november het spoor over bij de Van Beethovensingel, over de Industrieweg, via de Energieweg naar het fietspad Maassluissedijk. Wie naar de Vergulde Hand fietst, kan langs de Maassluissedijk richting Maassluis rijden en dan via de nieuwe Koggehavenrotonde de George Stephensonweg oprijden.

Gerelateerd