Raad wil bewaakte fietsenstalling op De Loper

29-11-2018 Politiek Redactie

VLAARDINGEN – Het college moet voor 1 april 2019 komen met een voorstel aan de raad om een bewaakte fietsenstalling op te zetten op winkelcentrum De Loper. Dat was de strekking van de motie die vanavond ingediend werd door raadslid Marco van Unen, en die motie kon in de raad rekenen op een meerderheid. Meer nog, niemand stemde tegen.

Verantwoordelijk wethouder Bart Bikkers sputterde nog even tegen bij de behandeling: ,,Als we dadelijk horen dat er op een zekere, andere plek ook een x-aantal fietsen gestolen is, gaan we daar dan ook direct ee bewaakte stalling opzetten?’’, aldus Bikkers. ,,Bij mij op de kamer klotst het geld niet tegen de plinten, en bij u zal dat niet anders zijn. De raad moet zich realiseren dat dit een behoorlijke financiële investering betekent’’.

De raad leek echter geen boodschap te hebben aan de woorden van de wethouder en stemde voor…waarbij er overigens volgens de motie slechts sprake is van ‘een onderzoek instellen naar’. Als de Begroting het niet toelaat volgend jaar dan kan er altijd met dat argument en zonder gezichtsverlies voor de partijen tegen gestemd worden.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date