SP baalt ook van lekkages Zeemanstraat

16-05-2018 Politiek Redactie

VLAARDINGEN – Gisteren sprong er tot tweemaal toe een lekkage  als gevolg van ene gesprongen waterleiding in de Zeemanstraat, en niet voor de eerste keer. Het gevolg was veel overlast voor de bewoners, die het nu helemaal hebben gehad met de leidingproblemen. Er moet een structurele oplossing komen en inmiddels is de SP in de pen geklommen om hiervoor aandacht te vragen bij het college van burgemeester en wethouders.

,,De lekkages worden altijd gerepareerd door Evides, soms wordt er zelfs tot middernacht doorgewerkt’’, aldus raadslid Ingrid Wijker namens de fractie van de SP. ,,Door de herhaaldelijke reparatiewerkzaamheden wordt het risico steeds groter dat op het moment dat de  hulpdiensten naar de bewuste weg de Zeemanstraat moeten, zij hinder ondervinden door de beperkte doorgangsmogelijkheden. Volgens de SP fractie is hier een structureel probleem met de waterleiding, dit probleem moet opgelost worden’’.

Wijker vraagt het college of het bereid is om in gesprek te gaan met Evides voor een structurele oplossing voor dit probleem. Daarnaast verzoekt ze om garanties dat eventuele hulpdiensten geen hinder gaan ondervinden van de toekomstige werkzaamheden. Tenslotte vraagt Wijker of het college of Evides  bereid is om de bewoners actief te informeren over de te nemen oplossing voor de problemen met de waterleiding.

 Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date