Categorieën

Service

Delta Hotel hoofdsponsor van VFC

Delta Hotel hoofdsponsor van VFC
Sport

Delta Hotel hoofdsponsor van VFC

  • Redactie
  • 05-08-2014
  • Sport
Delta Hotel hoofdsponsor van VFC

VLAARDINGEN - Het Vlaardingse Delta Hotel is vanaf komend seizoen de nieuwe hoofdsponsor van voetbalclub VFC. Het internationaal vermaarde hotel en de grootste voetbalvereniging van Vlaardingen zijn een verbintenis van drie jaar overeengekomen. 

Een bezoek aan het moderne sportcomplex van VFC door directeur Ronald Cordes en sales- en marketingmanager Mark de Jong van het Delta Hotel heeft geleid tot wederzijds enthousiasme, waardoor beide partijen snel tot elkaar zijn gekomen en het Delta Hotel vanaf komend seizoen als hoofdsponsor op het tenue van de VFC-selectie zal prijken. 

Voorzitter Jan Stijger is verheugd met de nieuwe hoofdsponsor: ,,We zijn enorm blij met en trots op deze verbintenis. Met het oprichten van de Business Club ‘Kwekkers van Stand’ zijn we qua sponsoring een professionelere weg ingeslagen. Meer waardering voor onze sponsoren en het bevorderen van samenwerking door het bieden van netwerkmogelijkheden zal een belangrijk speerpunt worden van de Business Club, die als doel heeft de jeugd van VFC te ondersteunen. Het is ontzettend leuk en motiverend dat een Vlaardings icoon als het Delta Hotel deze visie en de mogelijkheden bij VFC onderschrijft door deze samenwerking aan te gaan.’’