DVO'32 elimineert Deltasport in Rijnmond Cup

22-02-2018 Sport Redactie

VOETBAL - Een gehavend DVO’32 is er in geslaagd stadgenoot en 1e klasser Deltasport uit te schakelen in de Voetbal Rijnmond Cup. In een spannende wedstrijd bleef de equipe van de jarige oefenmeester Ben Hoogwerf de twee klassen hoger spelende Broekpolderbewoners de baas. DVO’32 wilde van geen wijken weten en had bovendien in keeper Ruben Verboon een subliem slot op de deur want de sluitpost pakte werkelijk alles. Zet daarbij de dosis geluk en het feit dat Delta de boel toch wel wat makkelijk opgevat zal hebben en de verklaring is daar.

DVO zelf ook verre van compleet knokte zich met een goed uitgevoerd strijdplan naar een op het einde zelfs verdiend te noemen zege. Het doelpunt viel na een goede twintig minuten toen de pass van Walter Zomervrucht de rappe Tim Kievit bereikte, de aanvaller had nog wel wat werk te doen maar het leder eindigde in het vijandelijke net voor de 1-0. De mogelijkheden zeker in de tweede helft om zelfs een grotere voorsprong te nemen waren aanwezig maar men kon toch de trekker niet overhalen. Zodoende werd het een hectische slotfase waarin Deltasport vol gas gaf om toch die gelijkmaker op het scorebord te zetten en DVO de krachten langzaam voelde wegvloeien maar gelukkig voor het keihard knokkende DVO’32 bleek die ene treffer genoeg voor een daverende sensatie.

Voorwaar een prestatie van formaat voor de nieuwbakken derde klasser die het op 13 Maart in de derde ronde wederom thuis mag opnemen tegen weer een stadgenoot te weten VFC . De kwekkers komen uit in de zondag 2e klasse dus weer een uitdaging voor de zwart witten. De komende twee weken heeft de ploeg geen verplichtingen en kan men wat tot rust komen dus tot zaterdag 10 Maart als DVO naar Ouderkerk aan den IJssel moet voor de confrontatie met Spirit en let op AANVANG 15.00 UUR.

Dinsdag 20 Febr.2018 aanvang 20.00 uur 2e ronde VR cup DVO’32 – Deltasport 1-0 ( 1-0 ).

Scoreverloop: 23e 1-0 Tim KievitGerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date