DVO’32 in beker onderuit tegen TAVV

• Rinus Zomervrucht
  • 19-09-2021
VOETBAL - De derde en beslissende poulewedstrijd van DVO'32 voor de districtsbeker is vandaag op een nederlaag uitgelopen tegen TAVV. De gasten uit Ter Aar zegevierden aan de marathonweg met 1-2 daar waar menigeen zich al verzoend had met een gelijkspel was één van de spaarzame kansen genoeg om de winst te pakken. Op zich niet onverdiend want TAVV liet zien over een prima ploeg te beschikken.

DVO begon wat aarzelend maar trok gaandeweg de eerste helft het initiatief wat meer naar zich toe wat resulteerde in een grote kans voor Emre Cicek die het doel echter net niet wist te vinden. Rond het half uur werd het 0-1 toen Donny van der Neut beheerst Robin van der Vlist uitkapte en de bal achter DVO’s keeper Mario Stark schoot. 0-1 en rust.

Na de thee kwamen de Vlaardingers al snel op 1-1 door een mooie goal van Daan ten Broek die de bal na een goed lopende combinatie prima binnenschoot. Dat beloofde wat voor het vervolg maar de thuisploeg kreeg de bal niet meer achter de vijandelijke goalie die bij momenten uitstekend redde. Tien minuten voor tijd viel uit een counter de winnende voor de opponent zodat voor de equipe van oefenmeester Ben Hoogwerf de districtsbeker een afgesloten boek is deze jaargang.

De focus ligt vanaf nu op de competitie beginnend volgende week met de regionale derby in Schiedam op sportpark Willem Alexander tegen Kethel Spaland om 14.30 uur.