DVO’32 maakt korte metten met Bolnes

21-10-2017 Sport Redactie

VOETBAL - Vandaag was op deze regenachtige zaterdag de confrontatie van DVO ’32 met rode lantaarndrager Bolnes. Een ontmoeting waarbij onderschatting op de loer lag daar de Ridderkerkers uit 4 duels nog geen enkel punt hadden weten te vergaren. Een schone taak dus voor de technische staf de ploeg scherp aan de start te brengen.

Spits Mark Zomervrucht had afgelopen week na een MRI scan de diagnose gescheurde meniscus gekregen, opgelopen in het met 0-3 gewonnen duel tegen HBSS. Hij zal dus waarschijnlijk onder het mes moeten en zich moeten richten op een comeback na de winterstop. Trainer Ben Hoogwerf had eveneens niet de beschikking over Robin de Breems ( kaakbreuk ) en Herve Makuka. ( buikspier ) en startte vandaag ook nog eens zonder aanvoerder Walter Zomervrucht en centrale verdediger Niko van Meijeren. Het had echter geen enkele invloed op het resultaat want Bolnes bleek geen partij voor zelfs een DVO op halve kracht.

In de spits prikte Nico Huijer er gewoon drie in en Tim Kievit en Gert Jan van der Veen tekende beiden voor twee treffers. Jongeling Reinier van der Veen bekroonde een indrukwekkende rush met een schuiver in de linkerhoek voor de achtste treffer en een eclatante zege. Bolnes redde halverwege de eerste helft de spreekwoordelijke eer nadat heel DVO niet ingreep, maar dat DVO’32 veel beter was behoeft verder geen uitleg.

Na deze zege op Bolnes staan de mannen van de Marathonweg op een hoge positie, echter de maand november zal aantonen of de Vlaardingse ploeg echt mee gaat doen om de prijzen want dan zijn er vijf competitiewedstrijden waarvan er 4 tegen de top van het klassement te weten VVOR, Spirit, Dilettant en Kethel Spaland.

De uit Oude Tonge afkomstige tweede klasser DBGC komt voor de districtsbeker op een dinsdagavond ook naar de Marathonweg, dus zit november bomvol en is de uitdaging daar.

Opstelling DVO’32: Ruben Verboon, Mark Verkade, Pieter van der Veen ( 54e Niko v Meijeren ), Thomas de Man, Reinier van der Veen, Diego Remondo Gomez ( 54e Walter Zomervrucht ) Ruud Durinck ( 67e Soren Neirijnck ), Gert Jan van der Veen, Pascal Moller, Tim Kievit, Nico Huijer.

Gerelateerd