ZVVS slaat opnieuw haar slag op Regio Kampioenschappen

25-11-2019 Sport Redactie

ZWEMMEN - Ook in het tweede weekend de Regio Kampioenschappen West lieten de ZVVS-zwemmers zien wat ze waard zijn. Het resultaat was 8 gouden, 3 zilveren en 4 bronzen medailles.

Thierry Zulver zwom maar liefst 3 Nederlandse records voor 12 jarigen, op de afstanden 50m rugslag, 50m vlinderslag en 100m wisselslag. Jill Nai Chung Tong zwom zich naar de 1e plaats en Karlijn Offeringa naar de 2e plaats op de 50m vrije slag. Ook op de 50 en 200m schoolslag werd Jill regiokampioen. Karlijn werd het op de 100m vlinderslag en Niels Dijkshoorn pakte deze titel voor de 200m en 1500m vrije slag. Nadat hij ook al 2e was geworden op de 200m wisselslag. Anna van Droffelaar kwam alleen op de 100m schoolslag in actie en werd daarbij 1e, waarbij ze het podium deelde met Jill die 3e werd. In totaal waren er 21 zwemmers actief tijdens de kampioenschappen en het laat ook de ontwikkeling van de vereniging zien.

Naar het einde van het jaar zijn er nog enkele wedstrijden, waaronder een Masterwedstrijd op zondag 1 december en een LAC-LAM op zondag 7 december. Beiden worden gezwommen in het thuis bad De Kulk. Kom gerust een kijkje nemen om te zien hoe leuk wedstrijdzwemmen is. We hebben voor ieder zwemniveau passende wedstrijden. En misschien ook wel fijn om te weten, je hebt niet iedere weekend een wedstrijd, dus genoeg tijd voor andere activiteiten. Neem eens een kijkje op www.zvvs.nlGerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date