Genoeg te doen vandaag

18-05-2019 Uit Redactie

VLAARDINGEN - De rubriek agenda is in het leven geroepen om alle Vlaardingse clubs en verenigingen een podium te bieden om zich te presenteren en hun activiteiten onder de aandacht te brengen. Berichten voor deze rubriek kunnen worden gemaild naar redactie@vlaardingen24.nl U vindt de rubriek agenda altijd op de voorpagina en vandaag brengen we een aantal activiteiten nog eens extra onder uw aandacht.


Textiel en keramiek in het Zonnehuis

Er is een nieuwe expositie te zien in Het Zonnehuis. De expositie bestaat uit textiele werken van leden van de Spin en Weefclub de Steeklatjes en de ViltKontaktGroep en keramiek van Aad Bot. De expositie is dagelijks te zien tot 27 mei. Iedereen is van harte welkom.

 

Jongkind onderweg – an artist is born

Het jaar 2019 is het 200ste geboortejaar van de kunstenaar Johan Barthold Jongkind. In Museum is een kleine, unieke expositie te zien over het leven van Jongkind in Vlaardingen en Maassluis. Jongkind maakte veel schetsen en schilderijen van het landschap van Midden-Delfland en locaties aan de trekvaart in het bijzonder. Museum Vlaardingen toont 10 tot 15 schilderijen en etsen van Jongkind uit de omgeving van Vlaardingen, Maassluis, Midden-Delfland, Delft en Overschie, verrijkt met historische attributen.

 

Neuzelmarkt in de Wouthof

Vandaag is er weer Neuzelmarkt in het seniorencomplex de Wouthof aan de Baarnhoeve in Vlaardingen Holy. Van 11.30 tot ongeveer 15.00 uur zijn er allerlei spulletjes te koop. De opbrengst wordt besteed voor het ontspanningsfonds van de Wouthof.

 

Robert Daalmeijer exposeert in Galerie de Duig

Robert Daalmeijer exposeert met olieverfschilderijen en werk op plexiglas in Galerie De Duig aan de Landstraat 29. Robert geeft in de keuze van zijn onderwerpen de voorkeur aan de vergankelijkheid van alles, zowel in vegetatie als in de alledaagse voorwerpen om ons heen. Deze expositie loopt van 11 tot en met 26 mei 2019. Tijdens deze expositie is de galerie elke zaterdag en zondag geopend van 13.00 tot 17.00 uur en op afspraak.

 

Rommelmarkt in de Emmastraat

Op zaterdag 18 mei houdt de Christelijk Gereformeerde kerk in de Emmastraat 116 een actiedag met een rommelmarkt, workshops en andere verrassingen. U bent van harte welkom vanaf 16.00 uur tot 20.00 uur om rond te neuzen op de rommelmarkt, kaarsen te maken, lekker een hapje te komen eten of mooie foto’s van u en uw gezin te laten maken. Er is nasi, een mini BBQ, broodjes gezond en nog veel meer! U wordt verwelkomd met een welkomstdrankje, en dat kunt u toch niet afslaan?
 Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date