St. Solaire & Luka in De Kroepoekfabriek.

06-05-2017 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Op zaterdag 13 mei kun je bij De Kroepoekfabriek terecht voor een avond meeslepende Indiepop. Tijdens deze avond staat de band St. Solaire op het podium, met support van zangeres Luka. De grote gemeenschappelijke invloed is de Amerikaanse artiest Bon Iver.

St. Solaire bestaat uit vijf zeer muzikale leden en ondanks het korte bestaan van de band, hebben ze al op veel mooie plekken mogen spelen. Enkele hoogtepunten zijn het optreden op het Motel Mozaique Festival en hun optredens als voorprogramma voor de band HEAVN. De nummers van de band zijn te omschrijven als melodisch en integer met een combinatie van pop, alternatieve rock en folk.

De support tijdens deze avond, is er in de vorm van singer-songwriter Lisa Lukaszczyk. Onder het pseudoniem Luka schrijft ze haar eigen liedjes. Met haar kleurrijke stem en eerlijke liedjes zet ze samen met haar band een intieme liveshow neer.

Deze avond is een aanrader voor liefhebbers van Bon Iver, Coldplay en Radiohead. Een kaartje kost in de voorverkoop slechts 5 euro. 
 

ZATERDAG 13 MEI

ST. SOLAIRE + LUKA

DEUR OPEN: 20:30 UUR | AANVANG: 21.00 UUR | VVK 5,00 EURO | DEUR 7,00 EURO

Het volledige en actuele programma van De Kroepoekfabriek is te vinden op: www.kroepoekfabriek.nl   

 

Gerelateerd