Win 2 tickets voor Ladies Night: wat is dan liefde in Vue Vlaardingen

20-09-2019 Uit Advert

VLAARDINGEN - Oh yes it's Ladies Night and the feeling is... Op 16 oktober organiseert Vue Vlaardingen een Ladies Night met de film Wat is dan Liefde.

Geniet van een heerlijke avond uit, gezellig met je vriendinnen, cocktailtje hier, cocktailtje daar, gooi een sushi achterover en film kijken maar! Op deze gezellige avond verwennen wij de dames met bubbels, verschillende hapjes, de allerleukste stands van lokale ondernemers en een loterij. Uiteraard ontvangen alle dames na afloop een goed gevulde goodiebag!

Wat is dan liefde
In Wat Is Dan Liefde krijgt echtscheidingsadvocaat Cato (Elise Schaap) de kans om partner te worden bij een commercieel kantoor waar behoefte is aan verandering. Nietsontziend je zakken vullen is niet meer van deze tijd en Cato lijkt de aangewezen persoon de brallerige advocaten een stukje moraal bij te brengen. Ze is idealistisch, ambitieus en niet onder de indruk van het old boys network. Tot ze collega Gijs (Maarten Heijmans) ontmoet die alles vertegenwoordigt wat Cato verafschuwt. Daar waar zij als kind van gescheiden ouders vindt dat mensen zich niet zo moeten laten meeslepen door hun emoties en op een volwassen manier uit elkaar horen te gaan, gooit Gijs graag wat olie op het vuur en sleept zijn cliënten naar de rechtbank voor een ellenlange vechtscheiding. Dat verdient immers een stuk beter. De samenwerking lijkt gedoemd te mislukken maar naarmate Cato en Gijs langer met elkaar opgescheept zitten, worden ze gedwongen hun overtuigingen over liefde, huwelijk en carrière opnieuw onder de loep te nemen. Want kun je überhaupt in de liefde geloven als je van scheiden je werk hebt gemaakt? 

Wil jij deze fantastische avond bijwonen met je vriendinnen? Maak kans! Tag een vriendin waarmee jij samen moet gaan en win 2 kaartjes!
 
Meteen tickets bestellen? Dat kan HIER!

Altijd weten wat er speelt? Volg Vue Vlaardingen op Instagram: @VueVlaardingen


Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date