Categorieën

Service

De lekkerste appeltaart haal je bij Veerplein 18

De lekkerste appeltaart haal je bij Veerplein 18
Winkelen

De lekkerste appeltaart haal je bij Veerplein 18

  • Advertorial
  • 31-01-2014
  • Winkelen
De lekkerste appeltaart haal je bij Veerplein 18

VLAARDINGEN -Bij Veerplein 18 Lunch, Pie and Giftshop wordt al zeven jaar dagelijks ambachtelijk appeltaart gebakken. Iedere winkeldag  gaan om zeven uur de ovens aan om de heerlijke appeltaarten te bakken. Ruim 50.000 (!) kilo verse appels zijn er in deze zeven jaar de ovens in en uit gegaan. Eigenaar Ronald Huiskens heeft er nog iedere dag plezier in om de verse appeltaarten te bakken en te serveren. 

,,Dat de consument niet meer gewend is dat taarten op locatie worden gemaakt, blijkt regelmatig'', zegt Ronald Huiskens.  ,,'Hoe laat worden je taarten gebracht?', wordt er dan gevraagd. Men is er al aan gewend dat veel winkels taart geleverd krijgen van buitenaf. Maar juist de beleving van het maken van vers deeg en de geur tijdens het bakken van de taart geeft veel voldoening. Dit zou ik niet willen missen!'' 

Uiteraard kan de taart in de lunchroom worden genuttigd, maar u kunt de taart natuurlijk ook zo kopen om mee naar huis te nemen. Er worden verschillende varianten gebakken. Zo is er een appeltaart naturel, met rozijnen, met nootjes en rozijnen en zijn er diverse seizoens-appeltaarten. In februari worden er ook dagelijks appeltaarten met bosbessen gebakken.

Let op! Onder de vermelding ‘gezien op Vlaardingen 24!’  Kunt u in februari een heerlijk vers gebakken appeltaart naar keuze voor ongeveer acht personen afhalen voor  € 8,-.

Bonita

Liesveld 13, Vlaardingen

Meer over Bonita →