Categorieën

Service

27-jarige vrouw ontkomt aan aanranding

27-jarige vrouw ontkomt aan aanranding
112

27-jarige vrouw ontkomt aan aanranding

  • Redactie
  • 29-06-2023
  • 112
27-jarige vrouw ontkomt aan aanranding
VLAARDINGEN - Voor een 27-jarige vrouw die op maandag 26 juni vanuit  de Vettenoordsepolder op weg ging voor haar eerste werkdag bij een nieuwe werkgever begon de dag wel heel angstig. Zij stapte rond kwart voor zeven 's ochtends op de fiets. In de PKD-straat kruiste een getinte man met gekroest/sluik haar haar pad. Nadat hij haar zag, draaide de man om en begon haar te volgen. 

Nadat zij de bocht om ging richting de Maassluissedijk volgde een eerste confrontatie. Ter hoogte van de dependance van de Van Kampenschool probeerde de man haar van de fiets te trekken. Zo'n 200 meter verder ter hoogte van het voetbalveldje aan de Mozartlaan probeerde hij het nogmaals. Hier ontblootte hij ook zijn geslachtsdeel.

Aan iedereen in de omgeving VOP wordt gevraagd eventuele camerabeelden terug te kijken. Is hierop de mogelijke dader te zien, neem dan contact op  met de politie via 0900 - 8844. De dader is een getinte man van 1m70 tot 1m80 lang. Hij droeg die maandag een donkerblauwe broek met witte strepen, een wit t-shirt en een donkere/zwarte jas. Hij reed op een oude damesfiets (zwart/bruin) met snelbinders over de bagagedrager. Ook als u denkt te weten wie de dader is, kunt u zich uiteraard tot de politie richten via 0900 - 8844.