Categorieën

Service

Aandacht voor handelsketens in De Windwijzer

Aandacht voor handelsketens in De Windwijzer
Uit

Aandacht voor handelsketens in De Windwijzer

  • Redactie
  • 22-11-2022
  • Uit
Aandacht voor handelsketens in De Windwijzer
VLAARDINGEN - In de aanstaande adventsperiode willen de Vlaardingse kerken aandacht besteden aan die handelsketens, zowel lokaal als internationaal. Daarom is er op donderdag 24 november een avond in De windwijzer met Paul Schoenmakers, oud-leerling van SG Spieringshoek en nu Impactus Prime - directeur duurzaamheid bij Tony’s Chocolonely, de welbekende chocoladereep.

Paul is een boeiende verteller en het is de moeite waard om zelf uit zijn mond te horen waarom we wereldwijd moeten streven naar meer transparante handelsketens, en zorgen dat cacaoboeren een leefbaar inkomen verdienen. Kom daarom op 24 november om 20.00 uur naar De Windwijzer aan de Schiedamseweg 95 en kijk en luister naar de presentatie van Paul. Er is gelegenheid om vragen te stellen, of suggesties te doen. Kom en laat zien dat het je ernst is om te streven naar een betere en duurzamer wereld. Voor alle aanwezigen is er een toepasselijke verrassing.

Prettig wanneer u vooraf meldt dat u komt via [email protected] of [email protected]. Entree vrij – een vrijwillige bijdrage voor de kosten van de avond en voor het MOVwerk wordt op prijs gesteld.

De Windwijzer

Schiedamseweg 95, Vlaardingen

Meer over De Windwijzer →