Categorie├źn

Service

De beste en gezondste wensen voor het nieuwe jaar

De beste en gezondste wensen voor het nieuwe jaar
Sport

De beste en gezondste wensen voor het nieuwe jaar

  • Ingezonden mededeling
  • 01-01-2023
  • Sport
De beste en gezondste wensen voor het nieuwe jaar
VLAARDINGEN/SCHIEDAM - Beyond Fighting wenst iedereen de beste wensen voor het nieuwe jaar. De afgelopen jaren waren zeer aparte jaren waarin wij met z’n allen een paar keer onverwachts te maken hebben gekregen met een lockdown. Deze deze lockdowns en andere heftige gebeurtenissen van het afgelopen jaar hebben voor vele mensen en zware impact gehad zowel fysiek als mentaal. Daar gaan we verandering in brengen en wel vanaf vandaag: zes maanden gratis voedingsregistratiesoftware. 

Iedereen die voor 15 januari lid wordt bij Beyond Fighting krijgt niet een, niet twee maar zes maanden lang GRATIS gebruik van onze voedingsregistratiesoftware. Met deze handige tool kun je voedingsschema’s aanmaken en jouw voeding registreren. De verbrande calorieën van onze trainingen worden ook dagelijks meegenomen is jouw app. Dit is het enige voedings hulpmiddel dat helemaal afgestemd is op jou en niet op werkt op basis van statistieken. Zo heb je een middel dat jou helpt gezonder te leven, op weg te gaan naar een gezondere leefstijl.

Extra gratis proefles

Ook krijgt iedereen die zich aanmeldt voor 15 januari niet één maar twee proeflessen helemaal gratis. Zo kun je onze kickboxfit-les en onze combinatie-les bootcampfit / bokszakfit uitproberen. Wil jij dit jaar goed beginnen, meld je dan hier aan voor een proefles. 

Beyond Fighting is aangesloten bij de beroepsgroep van voedingsconsulent en adviseert klanten alleen volgens de Richtlijnen Goede Voeding, de Voedingsnormen, en de Beweegrichtlijnen Van de gezonheidsraad.