Categorie├źn

Service

Delta Hotel krijgt eerste onderwater hotelkamer van Europa

Delta Hotel krijgt eerste onderwater hotelkamer van Europa
Uit

Delta Hotel krijgt eerste onderwater hotelkamer van Europa

  • Ingezonden mededeling
  • 27-03-2023
  • Uit
Delta Hotel krijgt eerste onderwater hotelkamer van Europa
VLAARDINGEN - Het Delta Hotel gelegen aan de Nieuwe Maas in de Gemeente Vlaardingen is inmiddels geen onbekende speler meer in het land en wordt geroemd om zijn unieke en onderscheidende ondernemerschap. Ook nu weten zij weer mens en dier te verbazen met hun nieuwe prestigieuze plan. ,,Het plan zelf lag al een poos op de plank'', geeft directeur Dirk Overbeeke aan, maar ik zag er nooit een kans van slagen in.'' Toch kwam hier een aantal maanden geleden verandering in toen hij samen met Hans Slagboom (Slagboom Vlaardingen Elektrotechniek) om de tafel zat en het idee besprak om de eerste onderwater hotelkamer van Europa te gaan realiseren.

De ondernemende mannen lieten er geen gras over groeien en benaderden diverse partijen die betrokken geweest zijn bij de bouw van dit soort kamers in de Caraïben. ,,Geen vervelende zakenreisjes'', zeggen de mannen met een glimlach op hun gezicht, ,,maar wel complexer dan we in eerste instantie dachten.'' Inmiddels hebben ze de juiste partners laten aansluiten en hebben het volste vertrouwen er in dat zeer binnenkort de eerste schop 'het water' in gaat.

,,We hebben de expertise in huis om dit soort projecten in goede banen te leiden en houden van innovatieve projecten'', geeft Slagboom aan. Dat de ingang van de hotelkamer via de watergekoelde wijnkelder zal zijn was voor Overbeeke al duidelijk vanaf het begin, ,,simpelweg omdat deze al onder de zeespiegel ligt. Daarna vanuit je bed bijna 360 graden zicht door de glazen wand moet het een verblijf maken om nooit te vergeten. Over de kosten per nacht doet Overbeeke nog geen uitspraken, die bal leg ik bij onze commercieel manager'', glimlacht hij.

De bekendmaking zou in eerste instantie pas later zijn, maar omdat ze constateerden dat er al diverse partijen lucht van het project kregen, wilden ze zelf de regie blijven houden en komen daarom eerder met het nieuws naar buiten.

Dat Slagboom en Overbeeke trots en opgelucht zijn dat het hoge woord eruit is mag duidelijk zijn, want uitlekken voorkomen was geen makkelijke opgave, zelfs voor hun eigen personeel. Als publiciteitsstunt wordt er deze week ook nog een overnachting weggegeven op de socials. Dat het Delta Hotel weer bewezen heeft uniek en onderscheidend te zijn, mag duidelijk zijn en dat de mannen trots zijn is wel te zien aan hun grote glimlach.

Omdat ze veel media aandacht verwachten en er ook veel vragen van omwonenden zullen zijn, zal er nog deze week meer informatie online komen.

Delta Hotel

Maasboulevard 15, Vlaardingen

Meer over Delta Hotel →