Categorie├źn

Service

Een droom die uitkomt!

Een droom die uitkomt!
Uit

Een droom die uitkomt!

  • Redactie
  • 29-03-2022
  • Uit
Een droom die uitkomt!
VLAARDINGEN - Op vrijdag 1 april opent de expositie met werk gemaakt door cliënten van Pameijer in de centrale hal van KADE40. Wekelijks werken cliënten van Pameijer in het pand van KADE40 aan hun eigen kunstwerken onder begeleiding van een (kunst)professional. Pameijer ondersteunt al ruim 95 jaar iedereen voor wie meedoen in de samenleving lastig is. Bijvoorbeeld door een psychosociale of psychiatrische problemen of een (lichte) verstandelijke beperking. Of het nu gaat om opgroeien, opvoeden, wonen, werken, vrije tijd of sociale contacten. Pameijer ondersteunt mensen op en manier die hen verder helpt in het leven. Zoveel mogelijk samen met anderen die voor hen belangrijk zijn. Zo staan mensen sterker en kunnen ze (meer) voor anderen betekenen. Pameijer en KADE40 geloven er namelijk in dat iedereen ertoe doet. En dat onze samenleving pas een samenleving is als we doen wat het woord betekent: samen leven. Kunst is een fantastische manier om mensen samen te brengen en hun talent te (her)ontdekken!

Susanne is een van de kunstenaars van wie het werk te zien is tijdens de expositie. Susanne is Vlaardingse en schildert al ontzettend lang. Ze houdt ervan om te experimenteren met verschillende materialen. Susanne vindt het belangrijk dat andere mensen nadenken over haar werk en dit op hun eigen manier interpreteren en er een gevoel bij krijgen. Het doel is niet enkel het werk laten zien, maar ze zet mensen graag aan het denken. Iedereen heeft er zijn eigen kijk op. Het was een stiekeme droom van vroeger om ooit eens te exposeren en is erg blij dat ze de kans krijgt dit nu eindelijk te doen.

De expositie wordt op vrijdagavond 1 april geopend en is te bewonderen tot en met 14 april in de centrale hal van KADE40.

KADE40

Westhavenkade 40, Vlaardingen

Meer over KADE40 →