Categorieën

Service

Frank Boeijen terug in het theater

Frank Boeijen terug in het theater
Uit

Frank Boeijen terug in het theater

  • Redactie
  • 15-03-2022
  • Uit
Frank Boeijen terug in het theater
VLAARDINGEN - Frank Boeijen is al jaren één van de grote namen in de Nederlandse muziekwereld. Zijn verhalende teksten nemen de luisteraar mee op een reis waardoor je voor even de wereld om je heen vergeet. Na een flink aantal verplaatsingen staat deze grootsheid op vrijdag 18 maart eindelijk weer op het Vlaardingse toneel. Kaarten voor zijn nieuwe theatertour (€29,50) zijn online te koop  of aan de Theaterkassa (Schiedamseweg 51 of 010 434 05 00).

Ruim 35 jaar geleden was Frank Boeijen één van de eerste artiesten die het popcircuit verruilde voor de pluche stoelen in de theaters. Sindsdien heeft hij al bij een groot aantal Nederlandse theaters op het toneel gestaan met constant volle zalen. Ook bij de Stadsgehoorzaal is hij een bekend gezicht en het Vlaardinse theater is blij om Boeijen binnenkort weer te mogen ontvangen tijdens zijn nieuwe theatertour.

In zijn show neemt Frank Boeijen het publiek mee op een muzikale reis. In een mix van bekende klassiekers en nieuwe muziek vertelt hij een groot aantal verhalen. De warme stem van Frank Boeijen zorgt ervoor dat de luisteraar volledig in dit verhaal opgaat en aan het eind van de avond volledig betoverd de zaal weer verlaat. Met meer dan 400 nummers in zijn repertoire, waaronder hits als Zwart, Wit en Kronenburg Park, zitten er zelfs voor de grootste fans vast nieuwe liedjes tussen. Koop snel de laatste kaarten en mis deze muzikale avond van hoog niveau niet.

Frank Boeijen – Theatertour 2022  
Vrijdag 18 maart – 20:15 uur
Kaarten (€ 29,50) bestellen

Stadsgehoorzaal Vlaardingen

Schiedamseweg 51, Vlaardingen

Meer over Stadsgehoorzaal Vlaardingen →