Categorieën

Service

Geen Ahoyconcert voor de Wannebiezz dit jaar

Geen Ahoyconcert voor de Wannebiezz dit jaar
Uit

Geen Ahoyconcert voor de Wannebiezz dit jaar

  • Redactie
  • 01-02-2024
  • Uit
Geen Ahoyconcert voor de Wannebiezz dit jaar

VLAARDINGEN - Je moet maar durven om in Ahoy te gaan staan optreden, die lefgozerts van de Wannebiezz hebben het wel geflikt. Jatoch nietan?

Op Goede vrijdag 7 april afgelopen jaar traden de Wannebiezz op in Ahoy, en er volgde een mooie serie registraties van het concert op RTV Rijnmond. In het najaar werden er plannen gemaakt om ook dit jaar weer een groots concert te geven in Ahoy, op 15 maart. Helaas gaat dat niet door, zo laat de band weten via social media:

,,Na maanden van voorbereiding en er bijna klaar voor te zijn hebben we helaas moeten besluiten ons Ahoy concert te annuleren. De kaartverkoop bleef achter en daardoor kunnen we niet de show en gezelligheid bieden die jullie verdienen. Een besluit als dit is heel verdrietig en kost veel geld. Het slaat een diepe financiële krater in onze reserves, maar dat gat gaan we de komende tijd weer dichtzingen, en dat is voor niemand een straf. We hopen op jullie begrip en steun en zien jullie snel ergens in het land!’’

Rocco, Arie en Gilles tekenen nog met een warme groet, ook namens het hele team van de Wannebiezz en SHOW en zo.

Op 5 oktober treden de Wannebiezz weer in Vlaardingen op, in de Stadsgehoorzaal. Wie hun hele toerschema wil zien vindt dat hier!