Categorieën

Service

Getuigen plofkraak Hof van Spaland gezocht

Getuigen plofkraak Hof van Spaland gezocht
112

Getuigen plofkraak Hof van Spaland gezocht

  • Redactie
  • 19-08-2022
  • 112
Getuigen plofkraak Hof van Spaland gezocht
VLAARDINGEN/SCHIEDAM - De politie doet onderzoek naar de plofkraak die zondag 14 augustus rond 05.15 uur plaats vond bij supermarkt Albert Heijn in de Hof van Spaland in Schiedam. Getuigen zagen na de explosie twee mannen wegrijden op een lichtkleurige scooter. De politie zoekt getuigen. Ook in Vlaardingen want mogelijk reden de daders richting de Holy.

Uit onderzoek is gebleken dat de verdachten via de uitgang aan de noordkant van het winkelcentrum naar het fietspad bij het Biepad in de richting van het Bospad zijn gereden. Het vermoeden bestaat dat de verdachten via de Heelmeesterstraat richting de wal boven de snelweg A4 zijn gereden. Mogelijk richting Vlaardingen. De politie zoekt getuigen die op deze route rond dit tijdstip iets gezien hebben wat mogelijk met de plofkraak te maken heeft en beelden uit die omgeving die meer duidelijkheid geven over de vluchtroute.

Ten tijde van de plofkraak zat een man op een bankje in het winkelcentrum. De politie heeft deze man nog niet gesproken. Bent u de man die op het bankje zat of heeft u meer informatie over wie dit is, meldt u dan alstublieft bij de politie. Uw getuigenis kan van grote meerwaarde zijn bij het oplossen van dit misdrijf.

In contact komen met het onderzoeksteam kan via telefoonnummer: 0900-8844. Anoniem melden kan via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.