Categorieën

Service

HART onder de riem voor de thuiszorg van het CDA! 

HART onder de riem voor de thuiszorg van het CDA! 
Politiek

HART onder de riem voor de thuiszorg van het CDA! 

  • Advertorial
  • 12-02-2021
  • Politiek
HART onder de riem voor de thuiszorg van het CDA! 
VLAARDINGEN – Zondag 14 februari vieren we Valentijnsdag. Een dag waarop de liefde centraal staat en we onze partners en naasten een blijk van waardering geven. Die waardering is juist dit jaar zo belangrijk. De huidige maatregelen laten helaas nog steeds niet toe dat we onze familie, opa’s en oma’s, vrienden en vriendinnen frequent kunnen bezoeken. Een klein gebaar kan al voldoende zijn om te laten weten dat je aan hem of haar denkt. 

De thuiszorg is tijdens deze coronacrisis van grote waarde. Sinds de corona-uitbraak staat de thuiszorg onder grote druk om de zorg te kunnen verlenen bij de mensen aan huis. ,,Onder moeilijke omstandigheden blijven de medewerkers van de thuiszorg hun werk verrichten'', licht Fractievoorzitter Corné Venema toe: ,,Met dit stukje aandacht en liefde komen de cliënten goed de dag door. Door alle coronamaatregelen is er een grote kans op eenzaamheid, ook hierin helpen de medewerkers van de thuiszorg door toch frequent bij mensen langs te gaan.'' Als blijk van waardering wil het CDA de thuiszorg een HART onder de riem de steken. Zij verdienen het om in het zonnetje gezet te worden. 

Namens het CDA in Vlaardingen gingen fractievoorzitter Corné Venema en fractieassistent Rik Meerman vandaag langs bij alle locaties van Careyn. Alle medewerkers van Careyn Vlaardingen worden getrakteerd op een Vlaardings ijzerkoekje in de vorm van een hartje. Laura Poot nam namens Careyn voor de locatie Oosthavenkade de koekjes in ontvangst.