Categorieën

Service

IKC ‘t Palet en MaakNet aan de slag voor een duurzame toekomst

IKC ‘t Palet  en MaakNet aan de slag voor een duurzame toekomst
Nieuws

IKC ‘t Palet en MaakNet aan de slag voor een duurzame toekomst

  • Ingezonden mededeling
  • 07-03-2024
  • Nieuws
IKC ‘t Palet  en MaakNet aan de slag voor een duurzame toekomst

Robert de Jong en Sjoerd Visser

VLAARDINGEN - Deze week zijn Robert de Jong, directeur van IKC ‘t Palet in Vlaardingen en Sjoerd Visser van MaakNet een duurzame samenwerking gestart voor het onderhoud van de buitenspeeltoestellen en ander schoolmateriaal.

MaakNet  repareert tegen een eerlijke prijs in de zomervakantie de speeltoestellen zodat de kinderen er een heel schooljaar veilig van kunnen genieten. De duurzame aanpak is belangrijk voor de school en de kinderen. Het bespaart de kosten van nieuwe aanschaf van de speeltoestellen en dus ook het gebruik van nieuwe grondstoffen.

In 2021 is het nieuwe gebouw van IKC ’t Palet aan de Broekweg in Vlaardingen geopend en dat is al vooral duurzaam, energiezuinig en volledig toegerust op hete zomers (en koude winters); zo kan bijvoorbeeld elk lokaal afzonderlijk ingeregeld worden qua temperatuur en is het platte dak uitgerust met zonnepanelen. Dat duurzame denken wordt nu een vervolg gegeven, samen met MaakNet.

Meer weten over MaakNet of wat u er zoal kunt repareren of van verwachten? Kijk dan op www.MaakNet.nl . Bij MaakNet werken ze voor u als particulier, maar ook voor en met bedrijven en instellingen als scholen.


MaakNet

James Wattweg 22a, Vlaardingen

Meer over MaakNet →