Categorieën

Service

Ivo Osteopathie is verhuisd

Ivo Osteopathie is verhuisd
Gezond

Ivo Osteopathie is verhuisd

  • Advertorial
  • 14-09-2017
  • Gezond
Ivo Osteopathie is verhuisd
VLAARDINGEN - Na een aantal maanden van voorbereiden, verbouwen en inrichten, is Ivo Osteopathie per 1 september verhuisd naar een nieuw onderkomen. Na twee jaar met mijn praktijk aan de Hendrik Casimirstraat gezeten te hebben, was het tijd voor een nieuwe stap. Met deze stap wil ik ruimte geven aan de positieve ontwikkeling van de praktijk.

Het nieuwe adres:
Ivo – Praktijk voor Osteopathie
Olivier van Noortlaan 108
3133 AT Vlaardingen
 

Wat is osteopathie ook alweer?


Osteopathie is een behandelwijze waarbij het lichaam als één geheel gezien wordt. Daarbij is het van belang dat alles in het lichaam een mate van beweeglijkheid heeft. Deze beweeglijkheid is nodig om zonder klachten te kunnen functioneren. Indien er bewegingsverliezen in het lichaam aanwezig zijn, gaat het lichaam dit compenseren en kunnen er op den duur klachten ontstaan. Dit houdt dus in dat de oorzaak van de klachten misschien wel heel ergens anders in het lichaam aanwezig is.

Wat doet osteopathie?


Met osteopathie ga ik op zoek naar de oorzaak achter de klachten. Op deze manier kan het lichaam haar zelfgenezend vermogen weer aanspreken en zullen klachten veranderen of afnemen. Vaak blijkt ook dat wanneer de oorzaak behandeld wordt de patiënt een stukje vrijheid heeft terug gekregen. Hij of zij kan bijvoorbeeld weer wandelen of fietsen zonder klachten te hebben. Bent u benieuwd wat osteopathie voor u kan betekenen? U kunt mij bereiken via tel: 06-1907434, Mail: [email protected], www.ivo-osteopathie.nl.

Ivo - Praktijk voor osteopathie

Stoomloggerweg 8, Vlaardingen

Meer over Ivo - Praktijk voor osteopathie →