Categorie├źn

Service

Koning van de Klucht Jon van Eerd is terug!

Koning van de Klucht Jon van Eerd is terug!
Uit

Koning van de Klucht Jon van Eerd is terug!

  • Redactie
  • 14-02-2022
  • Uit
Koning van de Klucht Jon van Eerd is terug!
VLAARDINGEN - Ben je wel (weer) toe aan een avondje ongegeneerd lachen tot de tranen over je wangen rollen? Dan kun je vrijdag 18 februari (19.15 uur) je hart ophalen in de Stadsgehoorzaal bij de hilarische voorstelling Harrie neemt de benen van (en met) Koning van de Klucht Jon van Eerd. 

Het knotsgekke theaterpersonage Harrie Vermeulen (gespeeld door Jon van Eerd) is terug, en hoe! Politieagenten Harrie Vermeulen en zijn neef Barrie Vermeulen krijgen de opdracht een illegaal huis van plezier op te rollen. Maar dit gaat niet zomaar, de schurken zijn namelijk niet voor één gat te vangen. Talloze vermommingen, plannetjes en draaiboeken komen voorbij om de dames op heterdaad te betrappen. De grote vraag is natuurlijk of dit zal lukken… Harrie neemt de benen is hoe dan ook een hysterische wervelwind van hilarische situaties met een verrassend einde.


Audiobeschrijving voor blinden en slechtzienden
Er is deze avond een blindentolk van Stichting Komt het Zien! aanwezig, die live beschrijft wat er allemaal op het toneel gebeurt. Zo kunnen ook blinde en slechtziende mensen de voorstelling via een speciale draadloze koptelefoon beleven. Zij krijgen vooraf bovendien een speciale inleiding, waarbij de kostuums en het decor beschreven worden en aangeraakt kunnen worden. Reserveren kan via 010 - 434 05 00 of door online het prijstype 'met blindentolk koptelefoon' te kiezen.

Harrie neem de benen (met Jon van Eerd)
Vrijdag 18 februari – 19.15 uur
Kaarten (€ 31,00) bestellen
Meer informatie over de geldende maatregelen

Stadsgehoorzaal Vlaardingen

Schiedamseweg 51, Vlaardingen

Meer over Stadsgehoorzaal Vlaardingen →