Categorieën

Service

EK-knallers bij Van Kortenhof

EK-knallers bij Van Kortenhof
Winkelen

EK-knallers bij Van Kortenhof

  • Ingezonden mededeling
  • 12-06-2024
  • Winkelen
EK-knallers bij Van Kortenhof

VLAARDINGEN - De straten kleuren langzaam oranje en iedereen krijgt steeds meer last van Oranjekoorts… 
Het EK-voetbal komt eraan!
Het is natuurlijk geen wielerwedstrijd, maar omdat ze bij Van Kortenhof naast fietsen ook van voetbal houden, vindt u bij Van Kortenhof spectaculaire EK-knallers!


Wat dacht u bijvoorbeeld van de Giant Entour E+1 in de kleur Blue Antracite? Deze fantastische e-bike met Yamaha midden-motor, verende voorvork en zadelpen, Shimano 7-versnellingen én maar liefst vijf ondersteunstanden, is nu met maar liefst € 350,- EK-korting. Deze e-bike kost nu geen € 2249,- maar € 1899,-. 


Wilt u liever geen accu onder de bagagedrager maar in het frame? Ook dan kunt u tijdens dit EK scoren bij Van Kortenhof. 
De Giant Daily E+2 Beltdrive is namelijk ook een van de EK-knallers met maar liefst € 450,- voordeel. Bij deze te gekke e-bike zit de meegeleverde 500wh accu verstopt in het frame. Naast de middenmotor, comfortabele vering, automatische ondersteunstand en zeven versnellingen, is deze elektrische fiets ook nog eens voorzien van een onderhoudsvrije riemaandrijving. Deze complete Giant Daily E+2 BD kost u tijdens dit EK geen € 3349,- maar slechts € 2899,-. Maar let op op=op, dus wacht niet te lang!Benieuwd geworden? Kom dan nu langs bij Van Kortenhof in Vlaardingen-Holy of Maassluis en scoor tijdens dit EK uw eigen EK-knaller!

Kijk voor alle EK-knallers en de voorwaarden op www.vankortenhof.nl 

Van Kortenhof Vlaardingen (bij de Loper)

Louise de Colignylaan 1

3136NL Vlaardingen

010-2490074

Van Kortenhof Maassluis

Heldringstraat 101

3144CE Maassluis

010-5911440

Van Kortenhof Vlaardingen

Louise de Colignylaan 1, Vlaardingen

Meer over Van Kortenhof Vlaardingen →