Categorieën

Service

Oekraïense onafhankelijkheidsdag in het Delta Hotel

Oekraïense onafhankelijkheidsdag in het Delta Hotel
Uit

Oekraïense onafhankelijkheidsdag in het Delta Hotel

  • Ingezonden mededeling
  • 31-08-2022
  • Uit
Oekraïense onafhankelijkheidsdag in het Delta Hotel
VLAARDINGEN - Afgelopen zondag was het dan zover, een BBQ met lekkere hapjes, drankjes en Oekraïense artiesten ter gelegenheid van de Oekraïense onafhankelijkheidsdag. Deze BBQ wilden wij als Delta Hotel Vlaardingen graag (belangeloos) faciliteren om de 150 Oekrainers in de Gemeente Vlaardingen de gelegenheid en plek te bieden om samen te komen.

Dit alles was niet mogelijk geweest dankzij de hulp van IKV Ondernemend Vlaardingen, Stichting Spoetnik en het heerlijke eten van Bidfood Nederland, waarvoor nogmaals dank.

Maar dat het zo`n mooie dag zou worden had ook ik van tevoren niet kunnen voorspellen. Tussen al het verdriet, het volkslied en een minuut stilte voor de achtergebleven of verloren familieleden was er ook ruimte om te lachen, dansen en te spelen. Mede omdat onder andere de Oekrainse 11-jarige superster Veronika meerdere nummers kwam zingen en zelfs alle kinderen op het podium mee mochten dansen.

Ook fantastisch dat onze eigen wethouder Ivana Somers-Gardenier, militair attache Yurii Hershchenko en eerste secretaris Buchok Volodymyr van de Oekraïense ambassade hen een hart onder de riem kwamen steken.

Als er dan ook nog een cruiseboot langs komt varen van de Holland America Line en oma met de directeur op de foto wil kan je dag niet meer stuk toch? Alle vrijwilligers, Focco Van Der Waal en 'Team Delta', bedankt voor deze fantastische dag!

Delta Hotel

Maasboulevard 15, Vlaardingen

Meer over Delta Hotel →