Categorieën

Service

Op zoek naar een baan? Maak er werk van op woensdag 26 juni!

Op zoek naar een baan? Maak er werk van op woensdag 26 juni!
Nieuws

Op zoek naar een baan? Maak er werk van op woensdag 26 juni!

  • Redactie
  • 13-06-2024
  • Nieuws
Op zoek naar een baan? Maak er werk van op woensdag 26 juni!

VLAARDINGEN - Op woensdag 26 juni organiseren Wij de Westwijk, Stroomopwaarts, UWV en lokale ondernemers een speciaal evenement waar werkzoekenden op een laagdrempelige manier in contact kunnen komen met werkgevers die vacatures hebben. Het evenement vindt plaats in het Geuzencollege met diverse activiteiten zoals workshops, CV-checks en de mogelijkheid om een professionele pasfoto te laten maken voor je CV.

Het doel van het evenement is om bewoners van de Westwijk te ondersteunen bij hun zoektocht naar werk en persoonlijke ontwikkeling. Diverse werkgevers, waaronder Social Coffee Company, de gemeente Vlaardingen, Concreeto, Voscon en vele anderen, zullen aanwezig zijn om met potentiële werknemers in gesprek te gaan. Op die manier kunnen aanwezigen direct in contact komen met werkgevers uit verschillende sectoren.

Workshops en CV-ondersteuning

Tijdens het evenement kunnen deelnemers verschillende workshops volgen, georganiseerd door Stroomopwaarts. Deze workshops richten zich op sollicitatievaardigheden en het opstellen van een goed CV. Bezoekers kunnen zich bij binnenkomst inschrijven voor de workshops.

Daarnaast biedt het UWV een CV-check aan, waar experts bezoekers helpen hun CV te verbeteren. Ook is er een fotograaf aanwezig om gratis professionele pasfoto’s te maken voor op het CV of LinkedIn-profiel. Deze diensten maken het event waardevol voor werkzoekenden die zich willen voorstellen aan mogelijke werkgevers.

Informele sfeer

Het evenement is zo opgezet dat bezoekers in een informele sfeer kunnen kennismaken en leren wat op verschillende baanmogelijkheden zijn. De Social Coffee Company verzorgt een koffiehoek en de catering. Op die manier kunnen bezoekers en werkgevers op een ontspannen manier met elkaar in gesprek gaan.

Praktische informatie

De banenmarkt vindt plaats op woensdag 26 juni in het Geuzencollege (Arij Koplaan 3c, Vlaardingen). De deuren openen om 16:00 uur en het programma duurt tot 20:00 uur. Bij binnenkomst kunnen bezoekers zich inschrijven voor de workshops. Het evenement is toegankelijk voor alle werkzoekenden in de Westwijk en biedt een mooie kans om nieuwe mensen te leren kennen en de eerste stappen te zetten richting werk.

Wij de Westwijk

Erasmusplein 1, Vlaardingen

Meer over Wij de Westwijk →