Categorie├źn

Service

Shoppen, plakken, sparen en... winnen!

Shoppen, plakken, sparen en... winnen!
Winkelen

Shoppen, plakken, sparen en... winnen!

  • Advertorial
  • 14-11-2020
  • Winkelen
Shoppen, plakken, sparen en... winnen!
VLAARDINGEN - Winkelcentrum Van Hogendorpkwartier heeft weer een super leuke actie voor de klanten. Van zaterdag 14 november tot en met 31 december is er een zegelactie waarmee je mooie prijspakketten kan winnen. ,,Met de groetjes van Sinterklaas en de Kerstman...'' aldus de winkeliers. Hoewel deze twee niet live op het winkelcentrum kunnen verschijnen vanwege de huidige regels, maken de winkeliers van het Van Hogendorpkwartier het met hun zegelactie  toch mogelijk om een feestje te vieren.

Bij elke aankoop vanaf vijf5 euro bij welke winkelier dan ook, ontvang je een zegel (met een maximum van vijf zegels boven de 25 euro). Door deze zegels op een spaarkaart te plakken en deze kaart in te leveren bij de rode Engelse brievenbussen bij Boons Markt en Limburgia Patisserie, wordt kans gemaakt op fraaie prijzen.  

De zegelactie start op zaterdag 14 november. Op 31 december sluiten de brievenbussen. Op 7 januari worden de winnaars geïnformeerd en kunnen de pakketten worden opgehaald dan wel worden afgeleverd. Er worden diverse verrassende feestpakketten verloot onder de mensen die volle zegelkaarten hebben ingeleverd. Alle prijzen in de pakketten zijn afkomstig van de winkeliers van het Van Hogendorpkwartier. 

En... je mag zoveel volle zegelkaarten inleveren als je wil! De winkeliers hopen hiermee de Vlaardingse consumenten te stimuleren hun aankopen lokaal te doen in Vlaardingen en niet online of in andere grote steden.

Harsco Asia Pacific Investment B.V.

George Stephensonweg 15, Vlaardingen

Meer over Harsco Asia Pacific Investment B.V. →