Categorieën

Service

Speciaal voor alle moeders: 15% korting!

Speciaal voor alle moeders: 15% korting!
Winkelen

Speciaal voor alle moeders: 15% korting!

  • Ingezonden mededeling
  • 12-05-2023
  • Winkelen
Speciaal voor alle moeders: 15% korting!
VLAARDINGEN - Speciaal voor alle moeders, bonusmoeders, stiefmoeders, oppasmoeders, hondenmoeders, oma's en alle andere mensen die in het zonnetje gezet mogen worden ontvang je bij Van Kortenhof Fietsen 15% korting op alle fietstassen, fietsmanden én hondenmanden! 

Een bosje bloemen. Een boek. Of doucheschuim. Allemaal leuke cadeaus die je in top10 lijstjes van ideeën voor Moederdag vindt. En altijd goed om te geven, maar wil je dit jaar een origineel cadeau geven? Zeker nu het mooie weer in aantocht is? Kijk dan eens naar een fietstas, fietsmand of een mooie hondenmand. Ze zijn er in alle soorten, kleuren, maten en modellen zodat er altijd een geschikte voor jouw moeder is! Een origineel cadeau dat jarenlang fietsplezier garandeert!

En om het nog leuker te maken: tot en met zondag 14 mei ontvang je 15% korting op alle fietstassen, -manden en hondenmanden. Gebruik kortingscode MOEDERDAG als je via www.vankortenhof.nl bestelt of kom langs in de winkel in Vlaardingen Holy of Maassluis en de medewerkers van Van Kortenhof zorgen dat jouw cadeau feestelijk wordt ingepakt! 

Van Kortenhof Vlaardingen Holy
Louise de Colignylaan 1
3136 NL Vlaardingen
010-249 00 74 

Van Kortenhof Maassluis
Heldringstraat 101
3144 CE Maassluis
010 - 591 14 40
(ook elke zondag open vanaf 13:00 uur) 

www.vankortenhof.nl

Van Kortenhof Vlaardingen

Louise de Colignylaan 1, Vlaardingen

Meer over Van Kortenhof Vlaardingen →