Categorieën

Service

Specialized Turbo Testweekend!

Specialized Turbo Testweekend!
Winkelen

Specialized Turbo Testweekend!

  • Ingezonden mededeling
  • 04-10-2023
  • Winkelen
Specialized Turbo Testweekend!

VLAARDINGEN - Op zoek naar een top e-bike die heel goed moet rijden en je het gevoel geeft dat je op een normale fiets zit, waar iedereen graag zelf op zou willen rijden, maar dan met superhero benen? Dan is een e-bike uit de de Specialized Turbo collectie de fiets die u zoekt! Dit high-end fietsmerk maakt elektrische fietsen zoals u ze nog niet eerder gezien of ervaren heeft.

Specialized heeft met hun Turbo collectie bewezen dat innovatie, uitstraling, rijcomfort en design fantastisch gecombineerd kunnen worden. Van een SuperLight editie van slechts 14,9 kg inclusief accu en met een bereik van maar liefst 193km of van een krachtpatser waarmee woon-werkverkeer de favoriete rit van de dag wordt tot de allernieuwste stads e-bike waarmee alle fietstochten een groot avontuur worden. Of juist toch liever de MTB-baan op met de allernieuwste e-MTB? Specialized heeft het allemaal!

Bent u benieuwd geworden naar deze fantastische Specialized Turbo collectie? Dan bent u van harte welkom bij Van Kortenhof Maassluis tijdens het Turbo Test Weekend op 5, 6 en 7 oktober. In samenwerking met Specialized kunt u tijdens dit speciale test-weekend de volledige nieuwste 2024 Turbo collectie bewonderen en testen. En het mooie is, de meeste modellen zijn ook al snel leverbaar!

Uiteraard is het ook mogelijk om een e-bike uit de Specialized Turbo collectie aan te schaffen via het fietsenplan of als leasefiets. De medewerkers van Van Kortenhof helpen u hier graag mee. Genoeg redenen dus om 5, 6 en 7 oktober een bezoekje te brengen aan Van Kortenhof Maassluis aan de Heldringstraat 101. En zoals Specialized dit zelf zegt: It's You, Only Faster.

Kijk voor meer informatie op www.vankortenhof.nl.


Van Kortenhof Vlaardingen

Louise de Colignylaan 1, Vlaardingen

Meer over Van Kortenhof Vlaardingen →