Categorieën

Service

Stichting Stadspodia zoekt twee leden Raad van Toezicht

Stichting Stadspodia zoekt twee leden Raad van Toezicht
Uit

Stichting Stadspodia zoekt twee leden Raad van Toezicht

  • Redactie
  • 21-03-2023
  • Uit
Stichting Stadspodia zoekt twee leden Raad van Toezicht
VLAARDINGEN - Stichting Stadspodia, bestaande uit De Kroepoekfabriek en Stadsgehoorzaal, is op zoek naar twee nieuwe leden voor hun Raad van Toezicht. Stadsgehoorzaal en De Kroepoekfabriek bieden jaarlijks zo’n 300 culturele evenementen voor 100.000 bezoekers. De Raad van Toezicht (RvT) controleert, stimuleert en adviseert de directie en houdt toezicht op het naleven van de missie en visie van de stichting. Solliciteren op de vacature kan tot 15 mei door een reactie te sturen aan [email protected].

Stichting Stadspodia

De Stadsgehoorzaal en De Kroepoekfabriek zijn samen de podia van Vlaardingen, het poppodium en het theater. Samen vormen zij formeel ‘Stichting Stadspodia en Jongeren Cultuurcentrum Vlaardingen’, maar het publiek kent de podia als Stadsgehoorzaal en De Kroepoekfabriek. Beiden hebben een eigen identiteit en uitstraling. De podia bieden jaarlijks zo’n 300 culturele evenementen voor 100.000 bezoekers. De grote namen die zij naar Vlaardingen halen, zorgen voor reuring, trots en inspiratie maar de podia investeren met name in nieuw- en of lokaal talent! De Kroepoekfabriek en Stadsgehoorzaal bieden culturele mogelijkheden voor alle Vlaardingers, verenigingen, muzikanten, cultuurliefhebbers, instellingen, bedrijven en artiesten door de inzet van hun podia, apparatuur, kennis en menskracht.

De Raad van Toezicht

De huidige Raad van Toezicht van Stichting Stadspodia bestaat uit Finn Wynstra, Sytske van Rooijen – Schoenmakers en Marcel Splinter. In 2022 maakte de voormalige voorzitter en secretaris plaats voor twee nieuwe leden. De Raad van Toezicht controleert, stimuleert en adviseert de directie. De functie is onbezoldigd en het goed vervullen van de rol kost ongeveer zes uur tijd per maand. Ideaal gezien hebben de nieuwe leden affiniteit met de cultuursector en Vlaardingen, hebben zij inzicht in bestuurlijke en strategische processen, een relevant netwerk en staan ze te trappelen om hun kennis en ervaring in te zetten voor de Vlaardingse podia! De volledige vacature is te vinden op stadsgehoorzaal.nl/vacatures. Solliciteren op de vacature kan tot 15 mei door een reactie te sturen aan [email protected].

Stadsgehoorzaal Vlaardingen

Schiedamseweg 51, Vlaardingen

Meer over Stadsgehoorzaal Vlaardingen →