Categorie├źn

Service

Tekenwonder Rajacenna tekent nu ook met haar voeten

Tekenwonder Rajacenna tekent nu ook met haar voeten
Nieuws

Tekenwonder Rajacenna tekent nu ook met haar voeten

  • Redactie
  • 16-08-2022
  • Nieuws
Tekenwonder Rajacenna tekent nu ook met haar voeten
VLAARDINGEN - Met voeten en handen tegelijk zes realistische portretten creëren is de nieuwste ogenschijnlijk onmogelijke hersenuitspatting van ambidexter en nu quadridexter tekenares Rajacenna. Haar nieuwste video is binnen één dag al viral gegaan op TikTok en Instagram. Deze verschuiving van haar artistieke skills bewijst dat hersenen tot meer in staat zijn dan op het eerste gezicht lijkt. Ze maakt niet alleen simultaan vier realistische potloodtekeningen met twee handen, maar schildert ook nog eens tegelijkertijd twee portretten met haar voeten.

De zes portretten van Angelina Jolie, Harry Potter, Shakira, WonderWoman en Bella Poarch zijn ook ondersteboven gemaakt en 1 tekening van Billie Eilish in 3D, waardoor het lijkt alsof ze uit het papier komt.

Door middel van een EEG werd onderzocht en vastgesteld dat Rajacenna een 'zeer uitzonderlijk brein' heeft met onder meer een Einstein-hersenhandtekening en de allerhoogste hersenpiekprestatie ooit. Over deze unieke bevindingen en hoe je het maximale uit je brein kan halen, is Rajacenna een speciaal boek aan het schrijven in samenwerking met neuro-experts. Rajacenna zegt dat mensen tot veel meer in staat zijn dan ze denken en haar missie is om mensen te helpen hun grenzen te verleggen, zodat ze effectiever, productiever en meer gefocust kunnen zijn tijdens dagelijkse activiteiten.