Categorie├źn

Service

Van Coronaproblemen naar luxeproblemen!

Van Coronaproblemen naar luxeproblemen!
Uit

Van Coronaproblemen naar luxeproblemen!

  • Ingezonden mededeling
  • 07-04-2022
  • Uit
Van Coronaproblemen naar luxeproblemen!
VLAARDINGEN - Dat de stijgende lijn weer zichtbaar is in de horeca merken we ook in het Delta Hotel Vlaardingen.
2019 = 108 medewerkers
2020 = 75 medewerkers
2021 = 103 medewerkers
2022 = 117 medewerkers nodig

Wat hebben ze nou weer verzonnen in het Delta hotel hoor ik je denken!? Van inclusief werkgeverschap 'Contract voor 1 dag' naar 'Contract naar keuze'! Heb jij nog geen flauw idee wat je later wil worden of waar je kwaliteiten liggen? Of wil je later absoluut niet verder in de horeca, maar op dit moment gewoon een zakcentje verdienen? Meld je dan nu aan voor een 'Contract naar keuze'!

Een contract naar keuze?  Jazeker, je mag zelf kiezen! Of het nou de afwas, huishouding, bediening, receptie, kok of nachtportier diensten zijn, je mag zelf bepalen op welke afdeling je mee wil werken of gewoon op allemaal. Niet alleen super afwisselend, maar je  bouwt ook je gelijk aan je C.V. en laat zien dat je een veelzijdig persoon bent die houdt van een uitdaging. Mag je ook gelijk op je C.V. zetten dat je onderdeel bent van het meest enthousiaste hospitality team van Nederland op het mooiste plekje aan de Nieuwe Maas!

Doe me maar een voorstel m.b.t. je loon en arbeidsvoorwaarden en als ik dit ook redelijk vind dan ontvang jij van mij je 'contract naar keuze'! Omdat ik maar 14 plekjes op te vullen heb zou ik het waarderen als iedereen mijn bericht zo vaak mogelijk deelt om achteraf teleurstellingen te voorkomen.

Delta Hotel

Maasboulevard 15, Vlaardingen

Meer over Delta Hotel →