Categorieën

Service

Vergoedingen Osteopathie 2018 bekendgemaakt

Vergoedingen Osteopathie 2018 bekendgemaakt
Gezond

Vergoedingen Osteopathie 2018 bekendgemaakt

  • Advertorial
  • 26-11-2017
  • Gezond
Vergoedingen Osteopathie 2018 bekendgemaakt
VLAARDINGEN - Elk jaar rond deze tijd worden de premies en vergoedingen van de zorgverzekeringen voor het volgende jaar bekend gemaakt. Dat betekent dat wij ongeveer anderhalve maand de tijd hebben om te bekijken of de huidige zorgverzekering nog bij ons past. Net als in voorgaande jaren wordt osteopathie (deels) vergoed vanuit de aanvullende verzekering. U kunt Osteopathie terug vinden onder ‘alternatieve geneeswijzen’ of onder ‘beweegzorg’.

Vindt u het net als ik lastig om elk jaar weer de zorgpolis onder de loep te nemen? Op internet zijn diverse vergelijkingssites voor zorgverzekeringen te vinden. Op deze websites kunt u snel een eenvoudig zien wat de premie voor het komende jaar is en hoeveel u per behandeling terug krijgt. Hieronder vermeld ik een aantal voorbeelden met de directe link naar de vergoeding voor osteopathie. Op deze sites kunt u natuurlijk ook bekijken of uw huidige polis nog bij u past. U kunt vervolgens de polis via deze sites oversluiten of zoals vroeger gebruikelijk was via de zorgverzekeraar zelf.

Zorgwijzer.nl
Overstappen.nl
Independer.nl

Bent u van plan over te stappen of wilt u de huidige polis wijzigen? Dit kan nog tot en met 31 december 2017. Wilt u meer informatie over osteopathie of wilt u weten wat osteopathie voor u zou kunnen betekenen? Bezoek de website www.ivo-osteopathie.nl of neem vrijblijvend contact op via tel: 06-19079434 of [email protected].

Ivo - Praktijk voor osteopathie

Stoomloggerweg 8, Vlaardingen

Meer over Ivo - Praktijk voor osteopathie →