Categorieën

Service

Vijf jaar Ivo Osteopathie, wat gaat de tijd snel!

Vijf jaar Ivo Osteopathie, wat gaat de tijd snel!
Gezond

Vijf jaar Ivo Osteopathie, wat gaat de tijd snel!

  • Advertorial
  • 07-02-2019
  • Gezond
Vijf jaar Ivo Osteopathie, wat gaat de tijd snel!
VLAARDINGEN - In 2013 ben ik begonnen met mijn praktijk in een klein medisch centrum, gevolgd door een inschrijving bij de KVK in januari 2014. Vervolgens afgestudeerd in februari 2014 waardoor vergoedingen door de ziektekostenverzekeraars ook een feit was. Sindsdien is er veel gebeurd, waaronder twee verhuizingen! Ik ben erg trots op het feit dat het aantal mensen dat ik mag helpen steeds verder toeneemt en dat de laatste twee jaar ook een groeiend aantal moeders met hun net geboren kindje de praktijk bezoeken. 

Natuurlijk wil ik het 5-jarig bestaan niet zomaar voorbij laten gaan. Daarom geef ik in februari vijf keer een gratis 30 minutenconsult (t.w.v. €25,00) weg. Tijdens dit 30 minutenconsult hebben we een kort gesprek en volgt een osteopathisch onderzoek. Vervolgens bespreken we wat mogelijk de oorzaak van lichamelijke klachten zijn. Of je daarna een vervolgafspraak maakt of niet, dat laat ik vrij. 

Dus, heb je lichamelijke klachten waar je al een tijdje mee rondloopt of zou je graag willen weten wat jouw pas geboren kindje zo onrustig maakt? Maar is het er op de één of andere manier nooit van gekomen een afspraak te maken?

Klik dan op deze link, vul je gegevens in en vertel me waarom jij kans wilt maken op een 30 minutenconsult.

Aan het eind van februari worden uit de aanvragers 5 mensen gekozen die gebruik mogen maken van het gratis en vrijblijvend 30 minutenconsult. Ivo Osteopathie is te bereiken via [email protected] of via tel. 06-19079434

Ivo - Praktijk voor osteopathie

Stoomloggerweg 8, Vlaardingen

Meer over Ivo - Praktijk voor osteopathie →