Categorieën

Service

Vlaardinger krijgt klappen na aanspreken jongens

Vlaardinger krijgt klappen na aanspreken jongens
112

Vlaardinger krijgt klappen na aanspreken jongens

  • Redactie
  • 21-11-2020
  • 112
Vlaardinger krijgt klappen na aanspreken jongens
VLAARDINGEN/DONGEN - Politiemensen hebben vrijdag een vijftienjarige jongen aangehouden op verdenking van openlijke geweldpleging. Vandaag werd ook een zeventienjarige jongen aangehouden. De jongens worden ervan verdacht in het Brabantse Dongen een 53-jarigeVlaardinger te hebben mishandeld.

Het slachtoffer had gezien dat twee jongens een fiets aan het vernielen waren en had daar wat van gezegd. Vervolgens kreeg hij zelf klappen van het tweetal. De man zou daarbij ten val zijn gekomen en terwijl hij op de grond lag, zijn geschopt. Omstanders vingen de man op en waarschuwden de politie.

Politiemensen stelden ter plaatse direct een onderzoek in. Ze namen een aangifte op en spraken met diverse mogelijke getuigen. Uit dit onderzoek bleek dat de verdachten vermoedelijk jongens uit het naburige Rijen van vijftien en zeventien jaar oud zijn. Een officier van Justitie gaf diezelfde middag toestemming voor aanhouding op verdenking van openlijke geweldpleging c.q. (poging) zware mishandeling. De vijftienjarige jongen is daarna in Rijen aangehouden. Hij is voor nader onderzoek en verhoor in de cel gezet. De zeventienjarige verdachte heeft zich zaterdag bij de politie gemeld, hij is ook aangehouden en voor nader onderzoek en verhoor in de cel gezet.