Categorieën

Service

Zien we je op de IKV Haringparty bij Golfbaan Schinkelshoek?

Zien we je op de IKV Haringparty bij Golfbaan Schinkelshoek?
Nieuws

Zien we je op de IKV Haringparty bij Golfbaan Schinkelshoek?

  • Advertorial
  • 16-06-2021
  • Nieuws
Zien we je op de IKV Haringparty bij Golfbaan Schinkelshoek?
VLAARDINGEN - Op 28 juni organiseert IKV Ondernemend Vlaardingen de jaarlijkse Haringparty. Dit doet IKV onder nadrukkelijke naleving van de restricties die de overheid heeft opgelegd in verband met de coronapandemie. Dat betekent dat er een maximaal aantal mensen aanwezig mag zijn. Ook moet iedereen die wil komen, zich vooraf aanmelden. Zonder aanmelding kunnen leden niet worden toegelaten.

Aangepaste vorm

IKV Ondernemend Vlaardingen wil de traditionele Haringparty - hoewel het in aangepaste vorm zal zijn - toch laten doorgaan. Het bestuur heeft gemerkt dat de leden enorm veel behoefte hebben aan het eindelijk weer ontmoeten van elkaar. Vandaar dat het bestuur de mogelijkheid met beide handen aangrijpt om de jaarlijkse Haringparty, nu exclusief voor leden, toch te organiseren.

1 persoon per bedrijf

Heb je ook behoefte om weer eens te kunnen netwerken en collega’s te ontmoeten, meld je dan aan op onze website. Let op, anders dan in andere jaren kunnen leden maar 1 persoon aanmelden. Dus dit jaar helaas geen ruimte voor partners of collega’s. Het aantal personen dat we kunnen ontvangen is beperkt. Zodra het aantal inschrijvingen het maximum aantal heeft bereikt, wordt de inschrijving gesloten.

Regels voor bezoekers

De bezoekers aan de IKV Haringparty kunnen plaatsnemen op het terras van Golfclub Schinkelshoek. Er mogen maximaal 4 personen per tafel en personen mogen niet aan bar staan of zitten. Alle consumpties worden door medewerkers geserveerd. Op het terras en binnen geldt een maximum van 50 personen. Er is geen zelfbediening. Ook is er dit jaar geen entertainment op of rondom het terras toegestaan. De basisregels tegen verspreiding van corona, zoals 1,5 meter afstand houden en een mondkapje in de binnenruimte, blijven gelden. Een gezondheidscheck - het beantwoorden van een serie vragen, zoals bij tandarts of sportclub - bij aankomst is verplicht.

Graag zien we jullie op 28 juni bij Golfbaan Schinkelshoek. Klik HIER om u aan te melden.