Agenda

Vrijdag 15 juni

15-06-2018 Agenda

VLAARDINGEN - De rubriek agenda is in het leven geroepen om alle Vlaardingse clubs en verenigingen een podium te bieden om zich te presenteren en hun activiteiten onder de aandacht te brengen. Berichten voor deze rubriek kunnen worden gemaild naar redactie@vlaardingen24.nl.

Is getekend: De Slag bij Vlaardingen verbeeld


VLAARDINGEN - Van 12 mei tot en met 29 juli is in de Terrazohal van Museum Vlaardingen de tentoonstelling Is getekend. De Slag bij Vlaardingen verbeeld te zien. Deze expositie toont kunstwerken waarbij graaf Dirk III of de Slag bij Vlaardingen het onderwerp zijn. Naast een klein aantal historische werken is er hedendaags werk te zien van Rudi Atman, John Lourens, Leslie Gabrielse en John Rabou.

Wim van klink exposeert in het Zonnehuis


VLAARDINGEN - Wim van Klink exposeert zijn realistische stillevens en figuratieve schilderijen in Het Zonnehuis aan de Dillenburgsingel 5. Van Klink begon in 2011 als autodidact met het naschilderen van zijn favoriete schilders, de Franse schilder Bouguereau en de Groningse schilder Helmantel. Met de ervaring die hij hiermee verkreeg, maakt hij  inmiddels zijn eigen composities in olieverf en vaak op paneel. De werken zijn te zien tot 29 juni.

Sonja Tuinman exposeert in de Groene Luiken


VLAARDINGEN -  Sonja Tuinman uit Zwartewaal exposeert haar werk in aanloophuis De Groene Luiken aan de Oosthavenkade 8.  Tuinman maakt veel gebruik van gemengde technieken met acryl, maar werkt ook met aquarel, bister, inkt, potlood en combinaties daarvan en zij probeert graag nieuwe technieken uit. In de expositie zullen al haar technieken zichtbaar zijn. De schilderijen zijn figuratief, maar ook abstract. Ook foto’s van haar hand zijn aanwezig.  De expositie is tot 16 juli dagelijks te zien van 13.00 tot 16.00 uur.