Politie pakt drugshandelaren op in Vlaardingen

21-03-2020 112 Redactie

VLAARDINGEN - De politie heeft op 10 maart twee mensen aangehouden voor drugshandel. Zij zagen tijdens een actie een automobilist en zijn bijrijder zich verdacht ophouden. de auto werd enige tijd in de gaten gehouden waarna het duo werd aangehoudenop verdenking van de handel in verdovende middelen. Op het politiebureau bleken de verdenkingen terecht. Bij de bestuurder trof de politiej een boterhammenzak aan met hierin kleinere (grip)zakjes met vermoedelijk harddrugs. Na het doorlopen van het strafrechtelijk onderzoek is de verdachte uiteindelijk naar huis gestuurd.

Op 17 maart was het weer prijs. Een collega zag een 'junkachtig type' nerveus om zich heen kijken. De interesse van de collega werd gewekt. Hij aanschouwde op gepaste afstand de situatie. En wie kwam daar aangereden? Jawel, dezelfde persoon die de week ervoor was aangehouden. Of deze persoon in kwestie ervan geleerd had? Enigszins, terwijl een politieauto achter de verdachte aanreed, kwam waarschijnlijk het besef dat het niet heel handig was om de goederen te (ver)stoppen.

Het autoraam ging open, een boterhammenzak vloog naar buiten en een stuk verder werd toch gestopt voor de politie. Ditmaal was de verdachte zeer zelfverzekerd. Hij zou nooit meer een fout maken en de collega´s mochten overal kijken... Uiteraard hielden de collega´s de persoon in kwestie aan. Hij mag het hele strafproces opnieuw doorlopen. Een collega die zo attent was om het verloren boterhammenzakje op te rapen trof een inhoud aan van 93 zakjes harddrugs.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date