Café Doodgewoon in het Zonnehuis

02-09-2016 Gezond Advertorial

VLAARDINGEN - Op donderdag 15 september wordt Café Doodgewoon gehouden in Het Zonnehuis. Het thema van deze avond is ‘Hoe ver wil jij gaan?’ Deze avond is Diane van der Biessen uitgenodigd om wat te vertellen over haar bevindingen rondom onder andere de zogenaamde Fase 1 studies. Wat is dat, hoe gaat dat en wat mag je verwachten. Wat houdt een fase 2 en 3 studie in? Diane is verpleegkundig specialist, interne oncologie Fase-1 unit, tevens onderzoeker in opleiding. Daarna is er gelegenheid tot het stellen van vragen.

Café Doodgewoon is een tweemaandelijkse bijeenkomst voor iedereen die te maken heeft met palliatieve zorg binnen onze regio, zoals professionals, patiënten, mantelzorgers en vrijwilligers. Iedereen is welkom.

De bijeenkomsten hebben iedere keer een ander onderwerp, waarbij een professional of een ervaringsdeskundige als gastspreker wordt uitgenodigd. De bijeenkomsten worden in samenwerking gehouden met het Palliatief Netwerk. Het doel van het café is om cliënten, mantelzorgers, vrijwilligers en professionals met elkaar in contact te brengen, ervaringen te delen en informatie te verstrekken op het gebied van zorg in de laatste levensfase. Voor cliënten is het een laagdrempelige manier om met lotgenoten in contact te komen.

Het Café Doodgewoon start op donderdagavond 15 september om 19.00 uur in zaal De Grote Beer van Het Zonnehuis op de Dillenburgsingel 5 te Vlaardingen. Voor meer informatie kunt u een mail sturen aan cafédoodgewoon@zgvlaardingen.nl. De bijeenkomst is rond 21.00 uur afgelopen.