Culinair evenement Vlaardingen Proeft!

04-09-2015 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN - Op (koop)zondagmiddag 4 oktober organiseren ondernemers uit de binnenstad samen het nieuwe culinaire evenement Vlaardingen Proeft! Tussen 13.00 en 17.00 uur kunnen bezoekers van het evenement op het Veerplein en de Westhavenplaats op vertoon van hun toegangskaartje genieten van allerlei lekkers van meer dan 20 verschillende Vlaardingse horecabedrijven.

Vlaardingen Proeft! is een gezellige middag uit voor de liefhebbers van lekker eten en drinken. De lokale horeca laat zichzelf van zijn beste kant zien door specialiteiten van het desbetreffende bedrijf te presenteren. Tegelijkertijd kunnen de bezoekers genieten van live muziek. Heerlijk genieten dus van eten op de verschillende pleinen in Vlaardingen die voor één middag worden omgetoverd tot pop-up restaurants met terrassen. Een uitstekende gelegenheid om een middagje shoppen op deze koopzondag te combineren met het beste van Vlaardingen op culinair gebied! De kaartjes zijn prettig geprijsd; voor slechts €12,50 kunt u bij alle deelnemers iets lekkers eten.

Kaartverkoop

De hapjes en drankjes zijn exclusief te proeven op vertoon van een toegangskaartje, dat vanaf vrijdag 4 september voor slechts €12,50 te koop is bij BRLN (Westhavenkade 1-3), fietsenzaak Van Kortenhof (Veerplein 8), Lunch, Pie & Giftshop Veerplein18 (Veerplein 18), feestwinkel Party-eiland (Gedempte Biersloot 42).

Er zijn slechts 400 kaartjes beschikbaar en op = op, dus wees er snel bij. De toegangskaart wisselt u op de dag zelf in voor een stempelkaart bij de gastheer/vrouw op het Veerplein of de Westhavenplaats. Namen van deelnemende ondernemers worden binnenkort bekend. Voor meer informatie: Vlaardingen proeftGerelateerd