Dakloze jongeren bij de Nacht Zonder Dak

27-08-2019 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN - Jongeren van de Protestantse Gemeente Vlaardingen en hun vrienden laten het kerkplein van de Rehobothkerk, Billitonlaan 104, zaterdagavond 21 september in een grote krottenwijk veranderen. De jeugdgroep organiseert de ‘Nacht Zonder Dak’, waarbij ongeveer 30 jongeren in zelfgebouwde hutten van karton en plastic de nacht door gaan brengen. Met deze actie halen ze geld op voor straatjongeren in Bolivia, Kenia en India, die hun nacht altijd op deze manier moeten doorbrengen.

De actie Nacht Zonder Dak is een initiatief van de christelijke hulp- en ontwikkelingsorganisatie Tear. De opbrengst van deze actie is bestemd voor projecten die Tear steunt in Bolivia, Kenia en India. Deze projecten helpen straatjongeren een toekomst op te bouwen door het geven van onderdak, begeleiding en onderwijs. 

Tijdens de Nacht Zonder Dak kunnen de deelnemers genieten van een afwisselend programma. Door de Nacht Zonder Dak hebben jongeren de mogelijkheid om daadwerkelijk iets te doen voor leeftijdsgenoten die dagelijks op straat leven. Jongeren die mee willen doen, kunnen zich nog opgeven via de actiepagina www.nachtzonderdak.nl/vlaardingen. Hier vindt u ook meer informatie over het programma en de mogelijkheid om deze actie te sponsoren.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date