NLdoet 2016: u doet toch ook mee?

04-03-2016 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN - Op 11 en 12 maart steken vele maatschappelijk betrokken Nederlanders de handen uit de mouwen tijdens NLdoet. Dit is de grootste vrijwilligersactie van Nederland, georganiseerd door het Oranje Fonds. Ook in Vlaardingen zijn 29 klussen te doen bij vrijwilligersorganisaties. Dus heeft u zin om samen met collega’s, vrienden of teamgenoten bij een organisatie aan de slag te gaan? Doe dan mee met NLdoet.

Vrijwilligers zijn het kloppende hart van sociale initiatieven. Ook in Vlaardingen zijn leuke vrijwilligersactiviteiten te doen tijdens NLDoet. Bijvoorbeeld houtsnippers uitrijden bij de stadslandbouw, de wijngaardenier helpen, wijkcentrum West helpen opknappen en onderhoudsklussen doen bij de scouting.  Maar ook TV’s instellen op Plus Radio voor bewoners van de Zonnehuisgroep, Aanloophuis de Groene Luiken helpen met het vieren van hun 22-jarig bestaan. En nog meer! Tussen al deze klussen vindt u vast en zeker een mooie activiteit die u samen met uw collega’s, familie of uw sportteam kunt doen. Bent u maatschappelijk betrokken en heeft u zin om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken? Meldt u aan op nldoet.nl .

 

College slaat zeilen zeillogger Balder aan

Ook dit jaar doet het college van burgemeester en wethouders mee aan NLdoet. Zij brengen op 11 maart, samen met een aantal vrijwilligers, de zeilen aan op de masten en giek van zeillogger de Balder en controleren en testen ze op hijsbaarheid en kwaliteit. In scheepstermen het aanslaan van de zeilen genoemd. Na dit aanslaan is het gerestaureerde schip klaar voor het vaarseizoen 2016.

 

Meer weten?

Voor aanmelding, extra informatie, het laatste nieuws en tips en inspiratie voor een fantastische NLdoet activiteit kunt u terecht op nldoet.nl .Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date