Speel Vlaardings Monopoly, van de Westwijk tot aan Holy!

28-10-2018 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN – Te leuk om niet cadeau te geven: Monopoly spelen, maar dan op z’n Vlaardings. Plak de Vlaardings Monopoly stickerset op je oude spelbord. Zo maak je een nieuw spel dat je speelt in je eigen vertrouwde Vlaardingen! En dat is helemaal niet duur. Binnenkort in de winkel maar nu al te bestellen op www.vlaardingsmonopoly.nl

Vlaardings Monopoly is een project van beeldend kunstenaar Ilona Bruins en haar dochter Nina Odijk (12 jaar). Samen maakten ze een écht Vlaardingse versie van het aloude Monopoly. Dit als verrassing voor de rest van het gezin.

Ilona: ,,Het spel is té leuk om alleen bij onszelf in de kast te laten liggen. Met het maken en het beplakken van ons oude bordspel alleen al, hebben we zoveel voorpret gehad. Dat willen we alle Vlaardingers laten ervaren! Dat deed ons beslissen om een officiële set uit te geven. Professioneel vormgegeven en gedrukt op glanzend vinyl. Niet alleen de straten en plaatsen op het bord zijn aangepast: ook de Kans- en Algemeen Fonds kaarten zijn Vlaardings geworden.

Plak & Play

Plak de stickers van de stickerset op het Monopolyspel dat ligt te verstoffen in je kast of koop er een op de rommelmarkt. Op zich al een creatieve activiteit voor het hele gezin en het levert je een geheel nieuw spel op. Speel het met vrienden en familie in je eigen vertrouwde Vlaardingen. Koop jij ‘t Hof of het Stadhuis? Maar pas op dat je niet in Schiedam terecht komt!

Vlaardings Monopoly bestel je hier

Gerelateerd